Ο διάσημος και πολυβραβευμένος σεφ Έκτορας Μποτρίνι και κάτοχος του πολυπόθητου αστεριού Michelin για 2 συνεχείς χρονιές στο εστιατόριο του, προέβη σε συνεργασία με το ΙΕΚ NEW YORK, μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College, που αποσκοπεί στην άμεση επαγγελματική αποκατάσταση των σπουδαστών του σε ένα από τα επαγγέλματα του μέλλοντος.Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας ο Έκτορας Μποτρίνι θα παρουσιάσει σε δωρεάν σεμινάριο, στην Θεσσαλονίκη, τις «Τεχνικές της Μοντέρνας Ιταλικής Κουζίνας».
Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΝΥ συνδυάζοντας εργαστηριακή και θεωρητική εκπαίδευση, έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν με τον καλύτερο και πιο εξειδικευμένο τρόπο την ελληνική μαγειρική παράδοση και τη διεθνή κουζίνα, υπό την καθοδήγηση τόσο του κου Μποτρίνι όσο και της υπόλοιπης ομάδας καταξιωμένων σεφ του χώρου.

Το ΙΕΚ NEW YORK είναι το μοναδικό Ιδιωτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης με Αμερικανικά Standards Εκπαίδευσης που βοηθά τους σπουδαστές του να αποκτήσουν μια μοναδική εμπειρία και σε διάρκεια 2 ετών να εφοδιαστούν με τις κατάλληλες γνώσεις ανοίγοντας τους πόρτες για υψηλή καριέρα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2310889879 (Θεσσαλονίκη) και στο 2103242954 (Αθήνα) ή επισκεφθείτε το www.ieknewyork.gr

Στο δωρεάν σεμινάριο του IEK New York Θεσσαλονίκης: στο οποίο ο Εκτορας Μποτρίνι θα παρουσιάσει τις «Τεχνικές Μοντέρνας Ιταλικής Κουζίνας»θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 27/03/2017, στο Grand Hotel Palace
Οι θέσεις είναι περιορισμένες.Δήλωση συμμετοχής: https://www.ieknewyork.gr/botrini/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *