Το Call of Duty θεωρείται ένα από τα πιο εθιστικά παιχνίδια στην λίστα που έχει καταρτίσει η ΜΚΟ Entertainment Software Rating Board (ESRB).

Η συγκεκριμένη λίστα αλλάζει πολύ γρήγορα ακολουθώντας τις προτιμήσεις των νεαρών σε ηλικία gamer κυρίως αυτών μεταξύ 12-22 ετών που σαρώνουν στην κυριολεξία κάθε νέο παιχνίδι που κυκλοφορεί στην αγορά.

Κατά κοινή ομολογία τα πιο δημοφιλή είναι και τα πιο εθιστικά, λένε οι εκπρόσωποι των οργανώσεων που δραστηριοποιούνται στο διαδίκτυο παρακολουθώντας τάσεις και προτιμήσεις νεαρών χρηστών. Είναι χαρακτηριστικό ότι το Lol (League of legends) ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια όλων των εποχών έχει υποσκελιστεί το τελευταίο διάστημα στην σχετική λίστα της ESRB και δεν συμπεριλαμβάνεται καν στην δεκάδα των εθιστικών.Την δεύτερη θέση στα πιο εθιστικά έχει καταλάβει πλέον «World of Warcraft» και την 3η το παιχνίδι «Τhe Sims». Παραμένει πάντως μέσα στην 10άδα το Minecraft(5)  και στην 4η θέση είναι το EverQuest. Στις υπόλοιπες θέσεις βρίσκονται Candy crash Saga (6η), το αιώνιο και αξεπέραστο Tetris(7η), το  Grand Theft Auto V(8η) το  Dota 2 και στην 10η το Madden

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.