Το Great Place to Work Hellas γνωστοποίησε τα αποτελέσµατα της έρευνας Best Workplaces 2017, της µεγαλύτερης έρευνας αξιολόγησης του εργασιακού περιβάλλοντος στην Ελλάδα, µε τα ονόµατα των καλύτερων εταιρειών που διακρίνονται για φέτος.
Στην έρευνα Best Workplaces 2017, η οποία διεξήχθη για 15η συνεχή χρονιά στη χώρα µας µε την ακαδηµαϊκή υποστήριξη του ALBA Graduate Business School at The American College of Greece, διακρίνονται 25 επιχειρήσεις, οι οποίες χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες ανάλογα µε τον αριθµό των εργαζοµένων τους:
• 10 «µεγάλες» επιχειρήσεις που απασχολούν πάνω από 251 εργαζόµενους,
• 10 «µεσαίες» επιχειρήσεις που απασχολούν από 50 έως 250 εργαζόµενους,
• 5 «µικρές» επιχειρήσεις που απασχολούν από 20 έως 49 εργαζόµενους
Η αξιολόγηση των εταιρειών ολοκληρώθηκε τον Φεβρουάριο του 2017. Συνολικά δήλωσαν συµµετοχή 64 εταιρείες από διάφορους κλάδους της αγοράς, οι οποίες στο σύνολό τους απασχολούν 33.480 εργαζόµενους. Η έρευνα η οποία διεξάγεται µε ανώνυµα ερωτηµατολόγια, στηρίζεται κατά κύριο λόγο στην άποψη που έχουν οι εργαζόµενοι για την εταιρεία τους. Η βράβευση των εταιρειών µε το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα για το 2017 θα πραγµατοποιηθεί την Τετάρτη 26 Απριλίου.
Οι δύο εταιρείες που ξεκίνησαν από τη Θεσσαλονίκη είναι η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. και η Epsilon Net.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.