Η Περιφερειακή Δημοτική Βιβλιοθήκη της Τούμπας που φέρει το όνομα του Γιώργου Ιωάννου “του πεζογράφου των προσφύγων” ανέλαβε δράσεις αλληλεγύης κι ενισχυτικής διδασκαλίας για την υποστήριξη των μαθητών του Γυμνασίου. Με την βοήθεια εθελοντών καθηγητών διοργανώνει στους χώρους της Βιβλιοθήκης δωρεάν φροντιστήριο Μαθηματικών και για τις τρεις τάξεις του Γυμνασίου.
Στο Κοινωνικό Φροντιστήριο της Βιβλιοθήκης έχουν ήδη αναλάβει τα μαθήματα οι εθελόντριες καθηγήτριες των Μαθηματικών Κατερίνα Σταμούλου και Μαρία Σαντά.

Οπως ανακοίνωσε σήμερα η διεύθυνση της Περιφερειακής Βιβλιοθήκης

– τα μαθήματα των μαθηματικών της Α’ Γυμνασίου θα ξεκινήσουν την Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017 , θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη 3:30 – 4:30 μ.μ, με εθελόντρια την τελειόφοιτη Μαθηματικό Κατερίνα Σταμούλου

-Τα μαθήματα των μαθηματικών της Β’ Γυμνασίου θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017, θα πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη 5:00 – 6:30 μ.μ. ,με εθελόντρια την μαθηματικό Μαρία Σαντά.
-Τα μαθήματα των μαθηματικών της Γ΄ Γυμνασίου θα ξεκινήσουν κι αυτά την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017 και θα πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη 3:30 – 5:00 μ.μ. με την μαθηματικό Μαρία Σαντά.
Όλα τα μαθήματα διδάσκονται δωρεάν αλλά απαιτείται προεγγραφή στη Βιβλιοθήκη Κάτω Τούμπας (Πυλαίας 59, τηλ. 2310 91903)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.